De zomervakantie komt eraan en dat betekent voor veel mensen op zoek gaan naar het perfecte plekje om te kamperen. Maar waar moet je beginnen? Nederland biedt een grote variatie aan campings, van luxueuze campings tot kleine campingboerderijen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en delen daarom de 7 leukste campings in Nederland met je.

1. Camping de Lakens – Bloemendaal
Als je van strand, surfen en luxe houdt, is Camping de Lakens aan de Noord-Hollandse kust perfect voor jou. Er zijn hier duinlodges, glampingtenten en luxe kampeerplekken te boeken. De camping heeft daarnaast een buitenzwembad, kinderboerderij en animatieprogramma voor jong en oud.

2. Camping De Hertshoorn – Garderen
Midden op de Veluwe, omringd door bos en heide, ligt camping De Hertshoorn. Je kunt hier slapen in stoere lodges, glampingtenten, boshutten of op ruime kampeerplekken. De camping is ideaal als je van fietsen, wandelen of paardrijden houdt. In de omgeving zijn tal van mooie plekjes te ontdekken, zoals het Klimbos en het Kröller Müller museum.

3. Camping De Kleine Wolf – Stegeren
Camping de Kleine Wolf ligt verscholen tussen de bossen van het Overijsselse Vechtdal. De camping beschikt over een groot binnen- en buitenzwembad, diverse sportfaciliteiten en een professioneel animatieteam. Daarnaast kun je hier kamperen in stoere tipitenten, luxe huisjes of comfortabele stacaravans.

4. Camping de Paal – Bergeijk
Voor gezinnen met kinderen is Camping de Paal in Bergeijk een aanrader. Hier vind je een groot binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een recreatieplas. Je kunt hier kamperen in een van de Avonturententen, die helemaal in het thema van piraten, indianen of kasteelridders zijn ingericht.

5. Camping de Heksenketel – Ellemeet
Op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland ligt Camping de Heksenketel. Hier kun je genieten van rust, ruimte en de prachtige natuur van Zeeland. De camping beschikt over een pluktuin, een dierenweide en een speelweide met trampoline. Daarnaast kunnen kinderen hier leren ponyrijden in de manege.

6. Camping Geversduin – Castricum
Camping Geversduin is een glampingcamping bij Castricum en biedt luxe tent- en caravanaccomodaties. De camping ligt midden in de duinen, vlakbij het strand. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Er is bovendien een gezellig restaurant en een groot buitenbad.

7. Camping De Wije Werelt – Otterlo
Camping De Wije Werelt ligt op een prachtige plek midden op de Veluwe. Je kunt hier slapen in stoere lodges of luxe stacaravans met wellness voorzieningen. De camping beschikt over een groot buitenbad, diverse speelvelden en een leuke animatie voor kinderen.

Dit zijn 7 van de leukste campings in Nederland. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mooie en gezellige campings om te ontdekken. Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen geven en kun je eindelijk dat perfecte kampeerplekje vinden voor deze zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *