Ben je op zoek naar de leukste horeca zaken om te bezoeken in Breda? Dan ben je hier op de juiste plek! Breda is een bruisende stad met een gezellig centrum en tal van horeca gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een gezellige kroeg, een hippe hotspot of een chic restaurant, Breda heeft het allemaal. In dit artikel vertellen we je over de leukste horeca zaken die je absoluut moet bezoeken als je in Breda bent.

1. Club Pellikaan
Club Pellikaan is een sfeervolle nachtclub op het uitgaansplein van Breda. De club heeft een moderne en stijlvolle uitstraling en beschikt over twee verschillende ruimtes. In de ene ruimte kun je heerlijk dansen op de beats van de DJ en in de andere ruimte kun je lekker chillen met een drankje in de hand. Club Pellikaan organiseert regelmatig leuke feesten en evenementen, dus houd de agenda in de gaten!

2. Café Bel Air
Café Bel Air is een gezellig café in het centrum van Breda. Het café is bekend om zijn enorme whiskey collectie, maar ook voor een lekker biertje of speciaal gebrouwen koffie ben je hier aan het juiste adres. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten op het terras om te genieten van de sfeer in de stad.

3. Bar Le Petit
Bar Le Petit is een hippe hotspot in het centrum van Breda. De bar heeft een chique en moderne uitstraling en is de ideale plek om een cocktail of een ander drankje te drinken in een gezellige sfeer. Regelmatig organiseren ze hier live muziek events.

4. De Botanist
De Botanist is een nieuw restaurant in Breda dat bekend staat om zijn vernieuwende keuken. Het restaurant heeft een mooie, industriele uitstraling en beschikt over een open keuken waar je de koks aan het werk kunt zien. De gerechten zijn bereid met zoveel mogelijk lokale ingrediënten en er worden regelmatig nieuwe menu’s en themaweken geïntroduceerd.

5. Café de Beyerd
Café de Beyerd is een begrip in Breda en wordt ook wel gezien als het beste café van de stad. Het café heeft een gezellige, bruine kroeg uitstraling en beschikt over een zeer ruime bierkaart. Daarnaast organiseert de Beyerd regelmatig speciale bierproeverijen.

 

Er zijn tal van leuke horeca zaken die je kunt bezoeken in Breda. Of je nu op zoek bent naar een gezellig café of een hippe club, er is voor ieder wat wils. De bovenstaande vijf horecazaken zijn absoluut een bezoekje waard. Dus, ga er lekker op uit en ontdek de sfeervolle horeca gelegenheden van Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *